Kocatepe İlkokulu

WEB https://midyatkocatepeilkokulu.meb.k12.tr
Adres : SEYİTLER MAH. YAŞAR KEMAL CAD. NO 62A MİDYAT / MARDİN
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,Demokratik hak ve hürriyetlere saygılı,Bilim ve teknolojinin gereğine inanmış,Bağımsız düşünce yeteneğine sahip,Kendini ve düşüncelerini ifade edebilen,Çevresiyle iyi iletişim kurabilen, insancıl, paylaşımcı,Kişilikli, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, Bilinçli,özgüvenli,planlı,çalışkan,sanatsever,Çevreye duyarlı,üretken,araştırmacı,bilgiye ulaşabilen, birer birey olarak öğrencilerimizi yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek,Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek,Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek,Çevremize de eğitim vermek,Öğrencilerimizin severek gelebileceği bir okul ortamı hazırlamak,Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek, Öğrenci merkezli eğitim sunmakÖğretmen,öğrenci,veli tam katılımı ve işbirliğinin hakim olduğu bir okul ortamı sunmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ikili öğretim
Saatler : 12:50-18:00 İLKOKUL 07.00-12.40 ORTAOKUL
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : KÖMÜR (kalorifer)
Servis : VAR
Ulaşım : İlçe Otagarına minibüsle 5 dk. ANA CADDEYE 5 DK YÜRÜME MESAFESİ
Yerleşim Yeri : Mardin/ Midyat merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Mardin/ Midyat merkez
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2020-2021 eğitim Öğretim yılında 15 Fen Lisesi 12 Proje Anadolu Lisesi 9 proje İmam hatip Lisesi 2021-2022 eğitim Öğretim Yılı 13 Fen Lisesi 11 Proje Anadolu Lisesi
Sportif Etkinlikler : 2020-2021 Atletizim Bölge birincisi